Слово думка

Ольга Воля Рева
Слово і думка

Слово і думка ні в чому не схожі,
Різні, як днини похмурі й погожі.

Варто хіба викладати в слова
Те, що в душі так велично співа?

Чи зрозуміє стороння людина
Те, що живе в тобі в тихі години,

Те, що наснагу несе й насолоду
І зберіга особисту свободу?

Ні! Саме слово – омана одна,
І без душі не потрібна вона…

                2002г.