Я - украинка!

Моби Дик 3
Я - українка, хочу неба мирного над головою.
Я - українка, прикривати буду сестер, братів собою.
Я - українка, вболіваю за долю країни.
Я - українка, люблю степи України.

І нехай тей кат зі злості скаче,
Ми переможем, навіть як ти свиснеш, раче!
Бо ми - волелюбний український народ
І воля нам краще усіх нагород.

Ми будем бороться, дістанем жадане.
Нікому й ніколи: "Як скажете, пане"!
Патріот на Майдані, тілом чи духом,
Він з українцями своїм кожним рухом.

Любіть Україну, націю і мову,
І завжди знайте - здобудем перемогу.