ЕроТИКА

Иньфинити Любви
Ох, яке файне звучання - "ЕРОтика":
В'язке, як мед, як солодка "екзотика".
Пестує слух з надчуттєвими чарами,
В роті смакує мускатом з нектарами.

О, яке млосне познання - "ЕРОтика":
Тіло горить, мов від полум'я дотика.
Збуджує мозок відвертими кадрами,
Лоно розбурхує знов саламандрами.

Ой, яке хтиве це дійство - "ЕРОтика":
Хміль від цілунків шаленого ротика.
Збільшує потяг до блуду мов готика:
Ціле мистецтво Любові - "ЕРОтика".