Додому

Ольга Воля Рева
Ростуть біля колій
Високі тополі,
Красиві, стрункі та сумні.
Радію я тому,
Що їду додому,
І сталося це навесні.

А потяг гуркоче,
Колеса цокочуть,
І сонце освітлює путь.
Радію я тому,
Що їду додому –
Туди, де завжди мене ждуть.

                2003г.