***

Ди Фиаско
Не забирай землі під ногами.
Дай мені сил добігти до мами.
Дай мені сил, щастя і волі.
Дай мені віри і кращої долі.

Нехай сини з роками зростають.
Нехай вони усе пам'ятають.

Не дай нікому  слів забувати.
Без них неможливо світи відкривати.

Вбережи наші сни.
Хай не буде війни.
Хай земля не горить.
Хай і далі кипить
Наша кров.
Із самих міцних оков
Буде створено новий світ.   
Він матиме власний цвіт.

Знаєш, що ти не зроби мені,
Виростуть крила, як не стане землі,
Виростуть ноги, як не стане небес,
Виросте віра, як не стане чудес.

Знаєш, що ти не зроби нам,
У пітьмі кожен знайде сам
Свого Лоцмана на крилі.
Ніхто не житиме у пітьмі.

Знаєш, що ти не зроби нам,
Кожен завжди вибере сам
Свою віру і свою кров.
В кожному сердці тліє Любов