Про свята

Паша Броский
продають вже, як можуть, того Христа —
до країв лицемірністю сповнюють тацю,
бо для більшості люду, хоч траур, хоч свята —
то лиш привід пожерти й в "зюзю" набухаться..

© Паша Броський