Teмнi днi Украiни

Марк Литвиненко
День перемоги - це найкраща дата
Здавалось,що минули ночi темнi
Здавалось,що вогнали в землю
Фашистську нечисть.То Е свято!

Але сьогоднi знову темно
Фашист вбиваЕ,плаче мати
Що трапилось? Кого спитати?
Невже пролита кров даремна?

Все бiле називають чорним
А чорне прикривають бiлим
Все краще,що було,зiтлiло
Не бачите? у влади вори!

Все,що змогли,то й розiкрали
Людську любов,надiю,вiру
Шукаю мир,немаЕ миру
Все на шматочки розiрвали

Але я вiрю,незабаром
Злочинцiв знов постигне кара
ЗасяЕ свiтло в небосхилi
I бiле знову стане бiлим.