П. Б. без iменi

Складановская Анна
Війна скінчилась, мала
все позаду
Ні криків
ні болі
Ні того страшенного аду
Мабуть останні битви
спинили твої молитви
і унеможливили державну зраду
реально
відчуй
все позаду
чому ти не віриш мені
все що лишилось
то тепер внутрішня боротьба
не більше
не менше
має стати легше
ще трохи
лишились останні кроки
Зберись
БОРИСь