Така собi розмова

Оксана Вершинина 2
- А чого б це?  - Тому що!
- А при чому?   - Бо так...
- Може знову?... - Навіщо?
- Задля чого?   - Це знак!
- Та можливо... - Не треба.
- Ну будь ласка! - Ні-ні.
- А заради?     - Для тебе?
- Ні, для тебе! - Пусти...
- Як же так?!  - Бо так треба.
- Я не можу!   - Навчись!
- Та благаю!   - До неба?
- Так, можливо... - Всміхнись!

  Шлях триває, всміхнись!