***

Ольга Новикова 9
За тисячі доріг десь доля заблукала
Одна єдина мить і посмішка розстала
На відстані сльози вона тебе шукала
За тисячі доріг знайшла і покохала.

За тисячі ночей вона тебе чекала
Із тисячі безодень надії діставала
І день і ніч в сльозах в любові їх плекала
За тисячі розлук вона твоєю стала.