в никуда

Алексей Лыгин
Competition with yourself,
Competition with others.
Я сегодня лев,
А быть может заяц.
I have yogurt for breakfast
And a lamb steak for lunch.
Покури со мной здесь -
Мы станцуем вальс.
You might see my dreams,
You might watch me die -
Запиши мне видео
И отправь мне в рай.
I'm selfish, ignorant
And romantic guy.
А любовь без выбора -
Что собачий лай.
I've been looking here
When you were away.
Ты прости, не высмея,
Отпусти коней.
Let my body go.
Let my soul stay.
Я не старый, вроде,
И люблю сильней.