Карколомнiсть...

Ната Козырева
(на фото Уши Пуцера Расфокус уходящей зимы )
         
              Она уходила от меня  вечером и я сфотографировал её в спину.
              Возле аптеки,  под фонарём :
              - Скатертью тебе дорожка, дорогая!
                Уши Пуцер.

П'янко, не зовсiм струнко,
Навiть без алкоголю —
Iнколи досить тями,
Щоб шаленiти вволю...
Бо в крижане люстерко,
Та, що ранiш  чаклунку
Бачила, та уперто
Пестила бiлу шубку —
Раптом узрiла сиву,
Рихлу та ciру бабу,
Шось пооб'їло шубу,
Як вiтерець кульбабу.
Боляче та тужливо
Снiг потече сльозою...
Лихо Снiгурцi - скрутно
Стати за мить Ягою... )))

Картинка : Уши Пуцер Расфокус уходящей зимы.