дуже дякую

Доокэ
в цю мить я не бачу прогресу
очікування обтяжує
достатнъо сліпа стюардесса
сяє сяє сяє
всупереч твоєму сяйву

я в хвилю стрибаю.
тому що я до всього готовий
був приятель мій підпорядкований
не мав він зрадницьких крил

а порожнеча робить заяву