Peter s city

Михаил Метляев
Laced bridges
Rising high.
Daylight nights.
Ain't sleep ‘till die.

Sphinxes – monsters.               
Dirty bricks.
Shoot at noon.
Roadmiles dicks.               

Golden angel,
Golden pin.
Voiceless witness
Of mystic sins.

Endless river's
Flowing wave.
Generous giver
And a grave.

Burning towers.
Leaded sky.
Angry flowers
Ain't sleep ‘till die.

Peter's city.
Zingers's ball.
Young and pretty.
Same for all.

Drunk romantics.
Missed hopes.
Northern mountains
Tuned to drop.

Young and pretty,
Like you and I.
Peter's city
Ain't sleep ‘till die.