ДОлонi дЛЯ

Иньфинити Любви
Твої обійми - немов би притулок, в який приходжу я Серце зігріти...
Сховати сльози, знайти порятунок та Душу кволу від болю обмити...
Твої долоні - неначе б дві чаші, з яких я прагну ввібрати знов силу...
У сотий раз зрозуміти: "Ти - Доля, моє Кохання, Пітьма та Світило".