withouT woRds to yoU from mE

Иньфинити Любви
Тишком-нишком, щоби мене ніхто не підслухав,
Нашепочу, немов ніжний вітер, зізнання у вуха.
Надзюрчу, неначе струмочком, Кохання у Душу,
Та повірити в мою щирість твоє Серце примушу.