Це - не весна

Анастасия Ткаченк0
Це - не весна. Це - жарт богів,
невмілий жарт с зеленим фоном.
Дощі й сніги. Одних дощів
нам вистачило би до скону.

Це - не весна. Це все бурлеск,
пародія на теплі днини.
Під шум і гвалт вчорашніх п'єс
Мій стогін болю вгору лине.