Бiжить стежка через гай

Мария Тоцкая
Біжить стежка через гай,
Аю-ай,  аю-ай...
Свого милого впізнай,
Аю-ай,  аю-ай...

Між зелених брів ліщин —
Чи то він?.. чи то він?..
Колихнулась його тінь:
Інь-інь,  інь-інь...

В косу  квітку  заплету
І он  ту,  і он  ту!
Як заграє Гриць в дуду,
Пропаду, пропаду...

Зашарівся  вітерець,
Мандрівець, мандрівець...
Піду  з милим  під вінець,
Бо він швець, бо він швець.

Біжить стежка через гай
Он в той край, он в той край...
Нареченую вбирай,
Поспішай, поспішай!..