Украина

Екатерина Семенюкк
Я бачу це небо над головою,
Де в день хмари білі,
А в ніч ясні зорі.
Цю землю могутню, що під ногами,
Де велика родина,
Де не обмануть,
Де чистая вода
І яснії зорі
Де люди нескорні і думи прозорі,
Де шлях своєй долі люди малюють
Своє життя миле дуже цінують,
Де за ту Україну,що торічной весною
Нікого не вбивала своєю рукою
Берегла та любила своїх всіх дітей
І нікого не ділила на бендер,москалей ...