Веснянi береги

Клавдия Виноградова 2
             Гойдає вiтер весни,наче хвилi,
             Вiдносить до далеких берегiв,
             У тi краї,де всi були щасливi,
             Де почуттям не бракувало слiв.
             Де сльози щирi i недовговiчнi,
             Бо ше минулого часу нема,
             Де ми святкуємо двадцятилiття,
             А мама зовсiм-зовсiм молода.
             Та кожної весни той берег далi:
             Не чутно вже палких пiсень...
             Натомiсть дзвiн осiннього кришталю
             Нагадує про нетривалий день.