КонКурсь! Хто курицу вкрал

Васыль Брыль-Кобзар
И вот: нам даЛИ абрабаТыВать
Фота й шопам, ага, фсе тфар ж!
Гэта таланты но –
Ну, коль ты бес ничог
Смог шо-та у жоп.

А так!.. стихамы, ха, м!..
Можым мы й ж сам!
Так шо праваливай.
Эт не шутка жабц.

Мастачым-мастачыма!
О! Этто клас!
Ну, коли сказал лись «мняв».
А дальсь я зь со смеху й фпал.

…ну, дэ бо во Мона вамп.
Гэто жэ так шось, мялк