дуже..

Тишина03
Дуже паршиво.
Дуже важко.
Дуже дивно.
Дуже страшно.

Дуже шалено.
Дуже нестримно.
Дуже всерівно
І дуже невірно.

Все помилково
Все відчайдушно.
Дуже давно,
Але дуже болюче.

Вірно, невірно
Правда, неправда
Все дуже дивно
Ще і завзято.

Дуже байдуже,
А може не дуже.
Дуже заплутано,
Дуже колюче.

Важко зрозуміти
Що, як і до чого.
Як маленькі діти
Тікаєм від усього.