Не всякъ глаголяй Ми

Менянин
Зневажив хто Тата
Пішов бити брата
За гроші завзято
Палить його хату…

Не всякъ глаголяй Ми: Господи, Господи, внидетъ въ царствiе небесное:  (Мф.7:21)

На тО послан Главным Стратиг Михаил
Чтоб каждый из нас Волю Бога творил.