Кривавий дощ

Князев Дмитрий
Ходить смерть у чорній рясі
Гинуть люди на Донбасі
Кажуть у народній масі
Це "кривавий дощ"!

Сил на бій не вистачає
І земля людей втрачає
Біль гарматами влучає
У поперек і вздовж

Сили вже давно не рівні
Ікла в хід пішли і бивні
І споруди легітимні
Між зоною АТО!

А життя,як на долоні
Кілька сотень у полоні
Наче стадо у загоні
Ім'я тобі "Ніхто"

Ходить смерть у чорній рясі
Гинуть люди на Донбасі
Кажуть у народній масі
Це "кривавий дощ"!
              25.03.15