Внизу

Константин Рахманин
Я пещу тебе внизу
Торкаюся губ твоїх там
Я свій погляд до тебе пріткну
Рукою другий поглажу твої плечі


Цілувати тебе я буду в шию
Спускаючись нижче , грудей чіпаючи твої
Я хочу і ти того ж
Ми обидва цього хочемо