Купи квиток туди..

Алина Тюева
Купи квиток туди.. а там напевно краще..
Як всі один за одним туди йдуть..
А тут.. війна.. кінець вже майже..
І деякі останнє світло у людей крадуть..

Для них нема добра у світі,
Вони це слово чули вже давно..
З тих пір, як на "коні" навчилися сидіти,
І на сніданок замість молока - імпортне вино..

Вони на камери - всі як на підбір..-
"Героям Слава" - "Слава Україні"..
Не пропускають ні один теле-ефір,
Хоч знають, що тяжкі часи в нас нині..

Роблять вид, що все владнають..
Буде мир в нас на землі..
Але ж, досі на Сході вибухи лунають-
Але ж, досі там невинні люди помирають..

Вони невпинно нас годують обіцянками,
А ми вже ситі.. ситі до несхочу..
І поранені тими відламками..
Хто ж знав, хто ж би напророчив?

Шукаєм ми надіі, порятунку в тебе - Боже..
Врятуй ти неньку Україну нашу..
Хай же хоч раз добро переможе,
Врятуй.. Для нас.. Україну.. Найкращу..