Веснянка

Черная Пешка
Побіжу до річечки, погуляю,
І весняних квіточок назбираю,
Простягну до сонечка рученята,
Буде мене сонечко пригрівати.

Заспіваю пісеньку нехай лине
По степам по лісу і по долині.
Хай радіє серденько, нехай квітне,
І весна принесе нам мирне літо.

Зеленою травкою і росою
Вкриється земля, побіжу босою.
Буду веселитись і танцювати,
Бо весна відрадная, мов те свято.