Стражденна

Екатерина Семенюкк
Ходить,бродить,вітра питає.
Де хатина,де рідна земля?
Хто стежку забув,той щастя не знає,
У того на серці тільки зима...

У небі та птаха сіра літає
Та кличе востаннє своїх всіх братів
У вікнА плаче мати-на сина чекає
Страждає,питає і ночами не спить.