саме так...

Ксения Моргунец
буває так - не вистачає.
хоч там надія, люди, хмари...
скрізь тебе все оце минає,
не вистачає, не вистачає.

буває так- не можеш більше,
і стогін рве шматки неволі,
усю тебе ночами ріже,
не вистачає аж до болю.

буває так - не вистачає,
вмиваеш очі знов сльозами,
тримаеш погляд в невідоме,
не поясниш усе словами.

буває так - черпаеш віру,
і до останньої краплини
ти віддаеш її всю силу,
і дні ідуть немов хвилини...

буває так - сама не знаеш,
не розуміеш, чому буває
надходить біль, тебе тримає,
за тим, кого тобі не вистачає...