Детство вспоминаю теперь

Агния Бартова
Дитинство згадую тепер
Плачущий Паяц

Дитинство згадую тепер-
Не вимовляю букву Р.
Й в подвір ї хлюкає свиня,
А на свиню галчить щеня)

І блат у мене-як стіна),
І лід-ведеться мій здавна),
В дитинство слідом й ви гайда-
Літа злітають без сліда.

\21.03.15.© Плачущий Паяц

Детство вспоминаю теперь.

Детство вспоминаю теперь-
Не выговариваю букву Р.
И мне "хлюкает" свинья в бок
А на свинью "лыкает" щенок

И "блат" у меня как-стена,
И "лод" ведется мой издавна.
Детству вослед, и вы - туда,
годы уносятся без следа.