Свiтлими народжуються...

Светлана Чебанова
Світлими народжуються. Темними стають.
Любити правду боляче, бо за неї б'ють.
Легко - духом вільному. Важко - жить в труні.
Сам не прагнеш вишнього - заважай й мені...
21.03.15