Язма!!!

Ирида Акалы
-"Язма!Яраларга тоз салма!!!
Теткэлэнгэн йорэк болай да.
Ничэ сою белэн янганга
Таушалган ул гомер буена!!!"

-"Яз сулышы керде йорэккэ
Шуна жаным кабат тетрэнэ,
Борылып карыйм уткэннэргэ-
Анда бар нэрсэ янача куренэ."

-"Оныттым бит инде мин сине,
Яна мэхэббэт били йорэгемне.
Яшьлек белэн яна коннэрем,
Кирэк тугел мина уткэннэрем!!!"

-"Ашыкма  мине ачуланырга,
Рохсэт сорамыйм ла хичкемнэн
Уткэнемэ борылып карарга
Матур хэтирэлэрне барларга!!!

Яратмыйсын икэн, яратма,
Кочлэп тагылырга телэмим.
Тик истэлегеннне каралтма
Уз бэямне узем белэм мин!!!"