Весняночко

Оксана Губина Яковлевна
Весняночко, весняночко, весняночко- Весна.
До нас ти завітала разом с сонечком.
Весняночко, весняночко, весняночко-Весна.
Промінчик загляда в наше віконечко.

І пташечки щебечуть – тьох, тьох, тьох.
Лунає пісня чарівна.
Бурульки засмутились – крап-крап-крап.
До нас іде сама Весна!

Весняночко, весняночко, весняночко- Весна.
І вітер навіть пісеньки співає.
Весняночко, весняночко, весняночко- Весна.
В зелений одяг землю наряджає