Весна

Оксана Губина Яковлевна
Ми прокинулись раненько,
Сонечку зраділи,
Вже на вулиці тепленько,
Птахи прилетіли.

Весна - травка зеленіє!
Весна – сонце нас зігріє!
Сніг розтав, минула вже зима,
Бо прийшла до нас Весна!

Йдемо на вулицю гуляти,
Годі усім спати!
По калюжкам весняним
Весело стрибати.

Весна – зацвітуть всі квіти,
Весна – їй радіють діти,
Сніг розтав, минула вже зима,
Бо прийшла до нас Весна!