Не один

Осередок Спокою
Не самотній ти коли один,
Нічого не турбує й не бентежить.
Все, що навкруги, окрім
Думок і як за ними стежить.

Незалежно від часу та години
Буденність варто залишить,
Поринуть в безтурботність ми повинні,
Щоб без метушні цей день прожить.