Прагнення

Ольга Воля Рева
Долонь стискаючи в кулак,
Ми розповсюджуємо смуток,
Тому не має бути так,
Щоб все вирішував кулак,
А тільки розум має бути.

Це не лише пусті слова,
Це гірко виправданий досвід.
Де сила стверджує права,
Де злістю сповнені слова,
Ніколи не настане розквіт.

І я ніколи не піду
Шляхом ворожості й насильства,
Бо він несе лише біду,
А я замріяно іду
Шукать розумного суспільства.

                2007 г.