Червонi грона горобини

Валентина Филипова
Червоні грона горобини
Горять в зимовому саду
Немов хтось розгубив коралі
Чи кров на білому снігу.
Іду сумним, похмурим садом
У німій тиші навкруги
Червоні грона горобини
Горять неначе ліхтарі.
Живі у сніговім полоні
Ніби всміхаються мені
Червоні грона горобини
Привіт від осені зимі.