дивнi почуття

Бернс
Я не закоханий в усміхнені вуста,
І не люблю оті я карі очі.
Але чомусь до тебе хочу.
Чому?Ця відповідь проста.
Не голос твій мене зачарував,
Чи постать та тоненька, мила.
Але чомусь з тобою я літав,
Чомусь лише з тобою маю крила.
Чомусь лише з тобою я пишу,
Чомусь лише з тобою сплю спокійно,
Чомусь лише тобі я не брешу,
Чомусь з тобою дихається вільно.
Чому?Ми знаємо причину,
Але про неї краще помовчимо,
Бо,розумієш, я не маю слів
Для опису тих дивних почуттів