Без тебе

Луиза Анатольевна Левицкая
Дніпро. Над кручами схилилось сонце,
І так безжалісно пече...
І промінь завітав в моє віконце,
А по моїй щоці сльоза тече.

Тече тому, що ти далеко...
І я сиджу на самоті...
Лети в мої гаї лелеко!
Любов, красу мені неси!

Неси мені кохання щире,
І щирі ніжні почуття...
Щоб я тобі дарити вміла -
Свою любов, до забуття...

28.05.2008