Ти не мiй..

Валентина Филипова
Ти не мій, ти не мій, ти не мій,
ні сьогодні , ні завтра, ні вчора,
Ти не мій, тужно вітер шумить у гаю,
Ти не мій, і не будеш ніколи.
Не відчую тепла твоїх рук,
І твій погляд мене не опалить,
І кохання слова, не злетять з твоїх вуст,
Ти не мій, і нічого нема вже між нами.
Не твоя в тім вина, що ми не удвох,
І моєї вини в тім не має,
Доля я не твоя, а ти не моя,
Туга серце в шматки розриває.
Час спливе, відлетять в небуття,
почуття наші, болі, тривоги.
Ти не мій, я ніколи не буду твоя
І не зійдуться наші дороги.
Заметуть їх сніги і накриє туман,
Заростуть гірчаком і полином,
Ти не мій, і зрадлива скотилась сльоза,
Ти не мій, я збагнула це нині.
Через муки і біль довелося пройти
Та забути тебе несила.
Ти не мій, ти не мій, ти не мій,
Ти не мій, ти не мій, мій єдиний.