Свiтанок не останнiй привiта нас

Осередок Спокою
Світанок не останній привітає нас,
Надія йде у кожному промінні,
Для всього буденного свій час -
Нікому і нічого не повинні.

Але є люди як і ти,
Незламні духом і відважні,
Рабам не дадуть пройти,
Попри страждання справжні.

Ще буде мир на цій землі,
І сонце всім засяє,
Нова радість відкриється в житті,
Котру весь люд чекає.

Небуде вже свавілля,
Орда згине на віки,
Своє приклали воїни зусилля,
Щоб Благодать лишилась назавжди.