Джек Прилуцки. Дом, где тепло

Владимир Филиппов 50
Jack Prilutski. Home! You’re where it’s warm inside

Дом! Особенное место – дом.
Проснусь и умываюсь в нём,
Почистив зубы, причешусь,
В одежду мигом облачусь,
Надену также и носки,
Отца примерю башмаки.

Дом! Живёт тепло и счастье там,
Где места нет моим слезам,
Ведь в нём любовь всегда царит, –
Ребёнок обогрет и сыт.
Всегда я рад тебе, мой дом,
Нас греешь ты своим теплом.


Home! You are a special place;
You're where I wake and wash my face,
Brush my teeth and comb my hair,
Change my socks and underwear,
Clean my ears and blow my nose,
Try on all my parent's clothes.

Home! You're where it's warm inside,
Where my tears are gently dried,
Where I'm comforted and fed
Where I'm forced to go to bed,
Where there's always love to spare;
Home! I'm glad that you are there.