Мене вже нудить

Виктор Малороссов
Мене вже нудить від "рехворм".
Як стерво тхне кроляче м'ясо...
А шоколадний "комбікорм"
Вживати, якось не на часі.

"Герої" гинуть за бабло,
Вмирати за метал не модно...
І знов панує в світі зло,
Бо згасло полум'я свободи.



    7.03.2015р.