How you laugh

Виктория Бриз
I dreamt of St. Peterburg.
Bridges. Places.
Sky, birds, clouds, the cold.
Fluffy snow. Faces.
Snow was falling at your feet.
It's winter. Just breathe it.
I haven't seen snow for hundred years-
Here it's summer-for four seasons!
And, for some reason,
I don't remember how you laugh,
But, it's not important anymore,
That was enough.



Мне снился Питер. Места. Мосты.
Птицы, небо, облака, пушистый снег, ты.
Снег кружился и падал к твоим ногам
Это зима. 
Просто вдохни этот воздух. 
Я не видела снег сто лет, 
Здесь четыре сезона - лето. 
И,я почему то, не помню твой смех...
Только больше не важно это.