Для Алiси

Анастасия Ткаченк0
Подаруйте їй трошки щастя,
Трохи відданої любові.
Ій потрібен спокій у домі,
Чашка кави і шоколад.

Подаруйте їй синєє море,
Безтурботне і вічноплинне,
Що життя дарує і краде,
Бо без нього вона - не вона.

Подаруйте їй сни чарівні,
Бо ж вона розучилася спати.
Хай насняться їй яснії зорі,
Нічне небо і місяця рух.

Подаруйте їй поцілунок,
І обійми теплі, як ранок.
Вона варта цього, повірте:
Її серце створене з Сонця...