Мой родны куточак!

Людмила Воронова Супрун
(вёсцы Залацеева)

Мой родны куточак!
Мая залацінка!
З нябёсамі вочак
Блакіту ільну…
Здалёку відна,
Каляровай хусцінкай,
Рамонкаў, валошкі і палыну.
Смяецца, як сонца,
Жытнёвае поле,
Каліна з рабінай
Цвітуць пад акном…
Праз час, зразумееш -
Якое прыволле! -
Вяртацца, хоць зрэдку,
У гэты "свой дом",
Дзе ветрыка подых -
Вясны пацалунак,
А кроплі дажджу -
Слёзны сум па табе.
Мой родны куточак!
Ты - мой пачастунак,
Тады, калі сэрца
Зайдзецца ў журбе…

На фото дом моего детства
с вывеской "Дом образцового порядка"
(такие вывески вывешивает с/совет
по итогам объезда и висят они только
не некоторых домах)
в д. Золотеево, моя дочь София и
племянник Володя все мы в гостях у родителей.Скоро разъедемся по городам, поэтому столько машин возле дома.