Дарунок щастя

Ольга Воля Рева
Сонце в небі, як в короні
Радісних думок.
Подаруй мені на скроні
Золотий вінок.

Подаруй мені перлини
Із зіркових мрій.
І щоб кожної хвилини
Ти був тільки мій.

                2001г.