Доступ до сердець

Евгения Герз
1.
Я іду на осліп….. повертаю полюси-и…..Є!
Поведу з собою…. в мережу своїх подій
Ти не зупиняйся …… зі мною поспішай
Ніколи не здавайся……віри не втрачай
віри не втрачай – 2 раза

Припев-1:
Сердце відкривай……. надії не втрача-а-ай
Йди завжди впере-хед ......пере-перемага-а-а-гай
Світ перевертай ….летим за небокра-а-ай
Мрії зустріча-хай…… зі мною політа-а-а-й

Припев-2:
Світ перевертай-тай-тай
Зі мною політа-а-ай
Світ переве…..світ переве……світ переверта-а-а-гай!

2.
В тебе є мета-а… то знайди і досягни.....Є
Свій щасливий ша-анс……ти тримай не упусти
Ти не зупиняйся …… зі мною поспішай
Ніколи не здавайся……віри не втрачай

Припев: (2:31)
Світ перевертай-тай-тай
Зі мною політа-а-ай
Світ переверта-ха-ай……Зі мною політа-а-ай
Припев-3: (2:46) – 2 раза
Давай…. Літай……ти сили не втрачай
Давай…. Ай-ай

Припев-1 ( 2 часть):
Світ перевертай…..летим за небокра-а-ай
Світ переверта-хай…..зі мною політа-а-ай

Речетатив:
Мелодія звучить ……дарує щастя мить
*Дайте люди доступ в мережу мрій (до своїх сердец)
Бажання всієі Землі знайти онлайн ключи
*Дайте люди доступ в мережу мрій

Конец:
Дайте …люди ….доступ до своїх сердець – 2 раза
Доступ до своїх сердець …….