***

Сергуня Мариненко
Ти можеш нічого мені не казати,
Тільки дивись в мої очі сумні,
Мені так хочеться до тебе спати,
У снах ми з тобой не одні.

Так сумую без тебе нині,
Я й учора за тобой сумував,
Обіймати й лежати з тобю у ниві,
Тільки б цього я бажав.