Танц1 1з сльозами

Лариса Рындова
З найменшим онуком танцює бабуся.
У захваті я на цю пару дивлюся.
Кружляє малюк, у такт музиці скаче.
Бабуся від щастя - в сльозах,тихо плаче.

Здається,недавно кружляла в таночку
Сама з дітлахами в дитячим садочку.
Життя промайнуло,як зоряна мить…
Онуки – дорослі. А  серце – щемить.

Ще хочеться жити,любить,працювати-
Найкраще в собі щоб родині віддати.
Онучок завзято все знай собі скаче.
Не знає малеча чого бабця плаче…
                05.03.2015